Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Λαμπάδες για μικρά και μεγάλα κορίτσια...

Δεύτερη ανάρτηση μέσα στον ίδιο μήνα...??
Σκάνδαλο... παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά ...
Τι καλύτερη αφορμή θα έβρισκα από την παρουσίαση τών μόλις τελειωμένων λαμπάδων μου, που είναι για μικρά και μεγάλα κορίτσια όπως αναφέρω και στον τίτλο.
Δεν ξέρω εσείς, εγώ πάντως ακόμα κρατάω λαμπάδα..όχι τόσο μεγάλη, συνήθως φτιάχνω μια πιο μικρή να μη δίνει και στόχο, μάλιστα παλιότερα που δεν έφτιαχνα, αγόραζα...
Σιγά μη σκάσω κιόλας...αφού μ' αρέσει, τι να κάνω? 
Θα σταματήσω να κρατάω λαμπάδα μόλις  αντιληφθώ τίποτα πιτσιρίκια να τραβάνε τη μαμά τους από το μανίκι και να τσιρίζουν "μαμά, μαμά...κοίτα η γιαγιά έχει λαμπάδα με τριανταφυλλάκια.." χαχαχχ...μέχρι τότε όμως...
Φέτος δεν ξέρω, μπορεί να κρατήσω μαχαίρι...Στέλλα φύγε....
Για να τελειώνουμε, ορίστε οι κατασκευές μου, κατά τα γνωστά, με ριζόχαρτο, χαρτοπετσέτα, βάψιμο, κρακελέ, ανάλογα την έμπνευση τής στιγμής..και φυσικά χρυσόσκονες, γιατί λαμπάδα χωρίς χρυσόσκονη...δε λέει...λέει??
Τα τριαντάφυλλα, είναι από χαρτί, φτιαγμένα επίσης από μένα.

 
Χαρτοπετσέτα, κηροκλωστή, χάρτινο άνθος και κορδελλίτσα...


Εδώ έχω ριζόχαρτο, δεύτερο ριζ'οχαρτο δαντελέ, περλίτσες, μικρά τριανταφυλλάκια και το μεγάλο το χάρτινο. Αυτή θα τη κάνω και σε άλλα χρώματα, είναι πολύ όμορφη και μάλλον αδικείται από τη φωτο.



Για μοντέρνα κορίτσια, με χαρτοπετσέτα, κορδελλίτσα και το γνωστό χάρτινο ρόδο σε ροζ-μωβ απόχρωση...

Για ρομαντικά ροζ κορίτσια... οι φιγούρες τής Sarah Kay είναι  rub on transfers, κάτι σαν χαλκομανία δηλαδή, είναι και μπρος και πίσω, και η λαμπάδα είναι πλακέ, έχει κρακελάρισμα πολύ απαλό σε κόκκινο..

Αυτή είναι επίσης πλακέ, με ριζόχαρτο που μιμείται το κρακελέ, μοτίβο χαρτοπετσέτα μπρος πίσω, ζωγραφισμένα για τόνισμα από πάνω και μπόλικο γκλίτερ, γιατί κομψό-κομψό, αλλά είπαμε..πού πάς χωρίς χρυσόσκονες κυρά μου?? Δε βλέπεις την Στανίση στη διαφήμιση με την ουρά???

Εεεεε για μικρές γλυκούλες και χαμηλοβλεπούσες λαγουδίνες...κρακελαρισμένη με χρυσό και βαμμένη σε μία πολύ απαλή ροδί/σωμόν απόχρωση. Τα λαγούδια είναι χαρτοπετσέτα μπρος-πίσω, επίσης με πινελιές και glitter..

Νεραϊδοκατάσταση σε έντονο σωμόν γυαλιστερό χρώμα, κρακελέ, και  χαρτοπετσέτα μπρος πίσω, συν το κλασσικό χαρτοτριαντάφυλλο από τη συλλογή...

Νεραϊδοκατάσταση νούμερο 2 σε μωβ αυτή τη φορά, με ριζόχαρτο και φιγούρες χαλκομανίες, τούλι και μία πεταλούδα με μαγνητάκι που μπορεί να φορεθεί μετά. Αυτή έχει και το κουτί της, ξύλινο, βαμμένο και με ελαφριά παλαίωση και χαλκομανίες επίσης.

Οι φωτο δεν διεκδικούν βραβείο, μόλις μεγαλώσουν οι δουλειές, θα αλλάξω φωτογράφο..
Για ό,τι θέλετε, μού στέλνετε mail , αύριο θα βάλω κάτι άλλα πραγματάκια που έφτιαξα...


5 σχόλια:

  1. υπέροχες όπως πάντα οι δημιουργίες σου Μαρινάκι μου, ειδικά εκείνες με το γκλίτερ, τις ερωτεύθηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eίπαμε ντε....λαμπάδα χωρίς γκλίτερ...μουσακάς χωρίς μελιντζάνες...χαχαχα...πρωινή λόρδα έπεσε μού φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο εσενα !!!!!!!μου αρεσουν ολες!συνεχισε περιμενω παντα να δω τι φτιαχνεις!σου στελνω ενα φιλακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να κάνουμε; Μας άφησες τον Απρίλη με τις λαμπάδες και ήρθε Καλοκαίρι, να μη σου πούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ;;;Θάταν απαράδεκτο εκ μέρους μου...
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ λοιπόν με ΥΓΕΙΑ και μη χάνεσαι
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή